Замовити лейби на одяг легко;) Для цього необхідно вибрати матеріал, метод друку та визначитися з макетом.

1. Матеріал для вшивних лейб: сатин, нейлон і силікон. Вибираючи матеріал, треба знати які вимоги до стирання існують для Вашої продукції, а також, скільки кольорів в макеті і які. Нейлон і силікон не вимагає гарячої підрізки, край не розпускається. Сатин вимагає палаючу обробку або його можна вшити «прапорцем».

2. Друк сублімаційних етикеток і лейб найстійкіший, з можливістю повнокольорового зображення фото якості. Термотрансферний друк по нейлону, сатину і силікону витримує певну кількість прань і може бути тільки однокольоровим.
3. Лейбл - складова іміджу товару, на якому крім логотипу, розташовується корисна для покупця інформація – розмір, склад, правила догляду за виробом. Лейбли на одяг застосовують для візуалізації торгової марки. Якщо у вас немає готового макету, ви можете замовити розробку Вашого дизайну лейбли для одягу в Харкові. Розробка дизайну і друк лейблів для одягу в Харкові – можливість перетворити ваш товар, додати йому привабливості в очах споживача, підвищити затребуваність на ринку, адже для більшості покупців, важливо, чию продукцію вони купують. Замовити лейби можна не тільки на одяг, але і іграшки, шапки, кепки, бейсболки, сумки, палатки та іншу Вашу продукцію.
Замовити лейби на одяг можна по телефону, по інтернету або у нас в офісі. Після уточнення всіх питань і передоплати, ми узгоджуємо перший відбиток з Замовником. Всі Ваші макети зберігаються на базі, не передаються третім особам. При необхідності ми посилаємо лейби поштою в будь-яке місто України.