Історія «смачних» принтів йде в 18 століття, в епоху аристократії, світських манер і бездоганного смаку. Вишня як знак приналежності до вищого світу, прикрашала одяг тільки за спеціальним, особливо урочистої нагоди.

Модне хід «фруктові» принти починають в середині 20 століття, в колекціях Крістіана Діора. Палітра смаків ширшає, крім вишні, дизайнер використовує полуницю і лохину. Фруктова тема дуже тонка і ніжна, сама жіночність.

Тріумф 21 століття - Chloe, Stella McCartney, Dolce and Gabbana і багато інших. Фруктова тарілка різноманітна як ніколи: банани, ананаси, цітруровие, кавуни, інжир. «Фруктові» принти стають яскравішими, часом агресивними, вони не дають нудьгувати і не залишать Вас не поміченими.

Фруктові принти в одязі не перестають бути модними і актуальними в новому сезоні - друкуємо Вітаміни! Друк сублімації з дайвінгу і БИФЛЕКС, застосовується в спортивному одязі, жіночі купальники з «фруктовими» принтами, лосини. При друку по білому бавовні , «фрукти» на тканини люблять дитячий одяг і аксесуари.